Šių metų gastronominės skonio istorijos pas mus prasideda nuo žvilgsnio į horizontą. Kuomet sostinės urbanistinę panoramą aukščio toliuose keičia miškai. Rudenėjanti panorama nuneša mintis į vasaros prisiminimus. O lėkštėje – ryškios spalvos, laiko patikrinti deriniai, nukeliantys ragautoją į lietuviškų sezoninių skonių dermę, kuo toliau nuo miesto triukšmo į jaukų, ramų poilsį žiemai besiruošiančioje gamtoje. Į miško trobelę, šalia lėtai čiurlenančio upelio ir šilumą skleidžiančio laužo.
Degustacinis meniu:
♦ UŽKANDIS | Trinta sviestinių moliūgų sriuba, mėlynojo pelėsio sūrio kremas, kepintos moliūgo sėklos, česnako pelenai.
♦ PAGRINDINIS PATIEKALAS | Menkės filė, kepinti špinatai, kruopainis, deginto sviesto padažas arba Kepta antienos kulšelė, beržo dūmuose parūkyta bulvių košė, karamelizuotos morkos, kale traškutis, laukinių spanguolių padažas.
✅ Degustacinio meniu kaina 30Eur + pakilimo bilietas