👉 Lapkričio 7-13d. | 11-20 val., Vilniaus TV bokšto restorane „Paukščių takas“ – GASTRONOMIJOS SAVAITĖ! Neatrasti skoniai kartu su pamėgtais deriniais, nė akimirkai nepamirštant šefo komplimento – AUKŠČIO!
♦ Užkandis | Karštos sūrio spurgos su lengvu čili poskoniu, patiekiamos su pastarnokų kremu ir špinatų-graikinių riešutų pesto.
♦ Pagrindinis patiekalas | Antienos krūtinėlė su perliniu kruopų-moliūgų kruopainiu, karamelizuotų morkų „mousse“ ir obuolių- lazdynų riešutų salsa arba Dorados filė su juodaisiais lęšiais, keptais burokėliais, šviežių pomidorų ir žalumos kapotiniu.
✅ Degustacinio meniu kaina 30Eur + pakilimo bilietas
Daugiau informacijos: [email protected] | +370 5 252 5333