Naujasis „Paukščių tako“ bistro meniu – greita, šviežia ir maistinga

Nuo balandžio vidurio Televizijos bokšto lankytojai skanauja naujojo bistro meniu patiekalų. Bistro meniu sudaro salotos, vafliai, mėsainiai, desertai. Šie patiekalai yra greitai paruošiami, todėl jų nereikia ilgai laukti, juose gausu šviežių sezoninių daržovių, ypatingą skonį suteikia namų gamybos padažai.
Išskirtinis bistro meniu patiekalas – perlenkti amerikietiški vafliai su įvairiu įdaru. Vaflius „Paukščių tako“ virėjai kepa iš aukščiausios kokybės miežių miltų, kuriuose esantis salyklas yra greitas ir patikimas energijos šaltinis. Galite pasirinkti vaflį su vištiena, kiauliena, jautiena, lašiša ar vegetarišką – su lietuvišku varškės sūriu. Įdarą praturtina šviežios sezoninės daržovės ir namų gamybos padažai.
Dar vienas pagrindinis bistro meniu patiekalas – įvairūs mėsainiai. Šių mėsainių aromatingos, šviežios, traškios, bandelės kepamos specialiai „Paukščių takui“ pagal užsakymą. Kaip ir vaflių, mėsainių įdarui naudojamos tik šviežios daržovės. Visi vafliai ir mėsainiai patiekiami su belgiškomis bulvytėmis ir dviejų rūšių namų gamybos padažais. Vaflių ir mėsainių kaina – nuo 5,5 € iki 7 €.
Mėgstantys pasilepinti saldumynais, kviečiami paragauti tradicinių belgiškų vaflių, kepamų taip pat „Paukščių tako“ virtuvėje. Šie vafliai storesni ir minkštesni nei vafliai su įdaru, jie patiekiami su ledais, klevų sirupu arba plakta grietinėle ir vaisiais.
Visą bistro meniu galite peržiūrėti čia.
Primename, kad bistro meniu galioja kiekvieną dieną nuo 11 iki 18 val. Nuo 18 val. lankytojams siūlomas restorano meniu. Pageidaujantiems restorano meniu iki 18 val. prašome kreiptis į Jus aptarnaujančius padavėjus.
vizualas webui